Hirsch Bedner Associates

Hirsch Bedner Associates

#Guangzhou Four Seasons Hotel

GUANGZHOU, CHINA

Hirsch Bedner Associates Interior Architects collaborated with UAP on the design of three highly integrated decorative screens for the major lobbies at Guangzhou’s Four Seasons Hotel. This collaboration resulted in dramatic, textured, backlit feature screens, a highlight for visitors and a signature design element for this award-winning hotel.

UAP was engaged to develop, build and install these screens which ranged in height from 3 metres to 12 metres. The decorative screens required detailed, complex fabrication drawings and a high level of integration with the surrounding interior design and lighting.

Image Credit: Roger D'Souza

#Project summary

Creative

Hirsch Bedner Associates

Artwork Title

Guangzhou Four Seasons Hotel

Project

Guangzhou Four Seasons Hotel

Client

Four Seasons Hotel & Development Office

Year

2012

Location

Guangzhou, China

Build

UAP

#Related projects

Yang Yongliang

Shenzhen, China

Yang Yongliang

Artificial Paradise

Shen Lieyi

Hangzhou, China

Shen Lieyi

Rain Pool Filled with Silence

Sarah Winter

Brisbane, Australia

Sarah Winter

Water Lilies

Robert Andrew

Sydney, Australia

Robert Andrew

Garabara